Aktivitete

Prezantimet në Prishtinë, Tiranë, Berlin dhe Londër

 

Rüdiger Schaper në Literaturhaus Berlin, 14.3.2018: Aleksandër Moisiu

Jamarbër Marko në Londër, 27.9.2014

Kyçyku me “Home”, Literaturhaus Berlin, 4.9.2014

“Romët e varfër, magjupt e këqij”, EU Information and Cultural Centre, Prishtina, 8.4.2014

Mbrëmje me letërsi shqipe, Literaturhaus Berlin, 14.9.2013