Literaturhaus Berlin, 2013

Mbrëmje me letërsi shqipe, 14.9.2013

 • 2013-09-14-literaturhaus-0-550
 • 2013-09-14-literaturhaus-2-550
 • 2013-09-14-literaturhaus-3-550
 • 2013-09-14-literaturhaus-4-550
 • 2013-09-14-literaturhaus-5-550
 • 2013-09-14-literaturhaus-6-550
 • 2013-09-14-literaturhaus-7-550
 • 2013-09-14-literaturhaus-8-550

 

Shtëpia Botuese PA ka prezantuar titujt e publikuar së fundi:

 • „Tri vjet jo njeri“ nga Hans Fallada,
 • „Rastësisht me dashje“ nga Jamarbër Marko,
 • „Shpirti i arratisur“ nga Drita Fejza dhe
 • „E dashura ime Eva“ nga Arif Molliqi.

Me autorët Drita Fejza dhe Arif Molliqi

Mbështetetur nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani