Për ne

Libra nga Shtëpia Botuese PA

Libra nga Shtëpia Botuese PA

Shtëpia Botuese PA është një shtëpi botuese me seli në Prishtinë dhe Berlin, e cila boton libra të fushës së beletristikës, politikës, historisë, filozofisë e sociologjisë. Shtëpia Botuese PA është themeluar në vjeshtën e vitit 2011. Pronare dhe drejtuese e Shtëpisë Botuese PA është Feride Berisha.

Shtëpia Botuese PA me punën e saj synon dhe angazhohet për një shoqëri PA dhunë, PA frikë, PA paragjykime, PA diskriminim, PA korrupcion, PA padrejtësi.

Shtëpia Botuese PA

Feride Berisha
Rruga Rifat Berisha 9/21
Prishtinë, 10 000 Kosovë
info@pa-ks.com
+49 157 379 350 32 (Viber, Whatsapp)
http://pa-ks.com

Intervista

“Gjuha është një urë e padukshme dhe e mrekullueshme…”
Bisedë me botuesen Feride E. Berisha në revistën letrare HAEMUS 45-50/2014 (PDF)

“Të botuarit e një libri, është të lexuarit ndryshe”
Intervistë me Feride Berisha, KultPlus 2014 (PDF)